Az év honlapja pályázat

Örömmel tudatjuk Önökkel, Veletek, hogy ismét a Design and System csapaté az Év Honlapja technikai díj. A Magyar címerek weboldala nyert a technikai kategóriában.

A kategóriákon felüli, objektív technikai versenyen, a 280 nevezés közül a Magyar címerek internetes portálját a választották az év honlapjának 2015-ben. http://seosiker.hu/blog/az-ev-honlapja-2015-eredmenyek

Év Honlapja technikai díj 2015

Technológiai verseny: Az Év Honlapja pályázaton a SEOsiker.hu segítségével a weblapok technológiai minőségét, tartalmi és népszerűségi indexét is mérik. A zsűri tagjai a bírálat során az egyéb szakmai szempontok mellett figyelembe vehetik a weblapok technológiai indexét is.

2015. december 2.-n, 19:00-kor kihirdették a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. A pályázatra idén 280 nevezés érkezett, rengeteg kiváló minőségű honlappal- közölte az MMSZ. A szakma legjelentősebb megmérettetésén a pályaműveket 25 kategóriában zsűrizték az e-kereskedelemtől, az oktatáson át, a vendéglátásig. 

A Design & System által készített https://magyarcimerek.hu weboldal pályázati anyaga a következő volt:

A pályázat címe: Magyar címerek

Marketing célok: „… Jelen munka hivatva van sok ezer címert az enyészettől megmenteni, múltunk nem egy emlékét a por és penész pusztító erejétől megóvni, amelynek már alig áll ellent. Értéke nem csak abban van, amire maguk közvetlenül tanítanak, hanem azokban a gondolatokban, azokban a további tanulmányokban is, amelyekre serkentenek. Ki beletekint: az a múlt iránt való pietást, szeretetet és továbbá történelmi tudásvágyat merítsen belőle!" Tőketerebes, 1911. szeptember 15. Andrássy Gyula gróf az Osztrák-Magyar Monarchia utolsó külügyminisztere, az MTA tagja.

Célcsoport: A magyar címertan (heraldika) és a magyar történelem iránt érdeklődő emberek.

A pályázat elérhetősége: https://magyarcimerek.hu

Hirdetés

Megyék címerei

Megyék településeinek a címerei