Jogi nyilatkozat

A Magyar címerek weboldal böngészése, azon történő regisztrálás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Magyar Címerek weboldal tartalmának, mint a gyűjteményekre vonatkozó szerzői joga, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázist készítő VD-Comp Kft.-t illeti meg. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Tilos a honlap tartalmának adatbázis-szerű feldolgozása, többszörözése, el- vagy továbbadása. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A weboldal számos esetben a Panoramio Widget API segítségével jeleníti meg a Panoramio-n található fotókat. Az ilyen képek esetében a Google Általános Szerződési Feltételei az irányadók.

A weboldalakon elhelyezett hirdetésekért (legyen az szöveg, kép, ábra vagy videofilm), azok megbízhatóságáért, hitelességéért, illetve tartalmukra vonatkozó bárminemű pontatlanságáért, felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben a regisztrált tagok által beküldött adatok között a mindenkori jogszabályokat, erkölcsi értékeket, közösségi érdekeket vagy a szolgáltató érdekeit sértő szöveg, kép, ábra videofilm, vagy egyéb más információ tartalmat találunk, jogunkban áll a tartalmat azonnal indoklás és értesítés nélkül törölni, valamint értesítés nélkül megszüntetni a regisztrációt.

A VD-Comp Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

Copyright, VD-Comp Kft., Minden jog fenntartva

Kelt: Budapest, 2015 szeptember 03.

Hirdetés

Megyék címerei

Megyék településeinek a címerei